Nieuw jaar, hoe start je opgeruimd en netjes?

kerstpakketten
Kerstpakketten? Wat is financieel slim?
30 november 2018
voordelen fietsplan medewerkers
Een fietsplan voor uw werknemers? Dit zijn de voordelen
1 februari 2019

Nieuw jaar, hoe start je opgeruimd en netjes?

Nieuw jaar, hoe start je opgeruimd en netjes?

Het belang van organisatie in een nieuw jaar

Aan het begin van een nieuw jaar is het altijd zaak dat u uw brein weer even opnieuw opstart. Dit is ook het geval voor uw bedrijf. In dat geval is een goede organisatie zeer belangrijk. Maar hoe doe je dat? Dat zal hieronder verder worden beschreven. Ook moet de btw weer worden aangegeven. Dit is een hele klus die voor veel bedrijven niet zomaar geklaard is. Daarom zal er bovendien worden uitgelegd hoe een administratiebureau kan helpen.

Netjes opstarten

Om het jaar georganiseerd te beginnen is een georganiseerde werkplek als eerste van belang. Niemand kan namelijk werken in een chaotische omgeving. Daarnaast is een te doen lijstje erg verstandig om te maken. Zo kunt u de eerste taken van het jaar gemakkelijker bijhouden.

Administratieve deadline voor januari

Voor de btw aangifte is het altijd verstandig om de volgende dingen bij elkaar te hebben. Dit zijn alle verstuurde facturen, alle bonnen van zakelijke uitgaven, een laptop of computer en een rekenmachine. Dit is allemaal van belang om de btw aangifte correct uit te voeren. Bovendien zijn een pinpas en een identifier ook geen overbodige luxe.

Hoe een administratiebureau kan helpen

Wij van Officium administratiekantoor kunnen u na de feestdagen op meerdere manieren helpen. Als eerste kunnen wij de boekhouding uit handen nemen. Dit is vooral voordelig voor zelfstandigen die hier zelf geen tijd voor hebben. Zo kunnen zij meer kostbare tijd besteden aan het werk dat zij doen. Daarnaast bieden wij aan de salarisadministratie voor bedrijven te doen. Ook bieden wij een digitale samenwerking met ons meer dan bekwame team. Dit kan allemaal tegenover een relatief kleine vergoeding. Contact met ons opnemen kan heel simpel en zonder enkele problemen. Hieronder kunt u lezen hoe.

Meer advies nodig? Neem contact op!

Lijkt onze service geschikt voor uw situatie? Neem dan contact op met Officium administratiekantoor. Wij helpen u graag met het opstarten in het nieuwe jaar en geven graag meer advies. U kunt contact opnemen door het telefoonnummer links bovenaan de webpagina te bellen. Ook kunt u ons een mail sturen door op het envelopje rechts te klikken. Onder dit envelopje kunt u klikken voor een offerte. Wilt u onze gegevens nog een keer op een rijtje zien? Dan staan deze rechts onderaan de webpagina. Zo kunt ook u opgeruimd beginnen in een nieuw jaar.