Boekhouder Nieuwegein

Boekhouder Nieuwegein Officium Administratie B.V.

Boekhouder Nieuwegein Officium Administratie B.V., waar u mag rekenen op discretie en persoonlijke aandacht

Boekhouder Nieuwegein Officium Administratie B.V. biedt alle diensten aan, welke voor uw bedrijf van belang zijn. Wat we hiermee willen zeggen, is dat alle zaken zoals uw complete administratie, salarisadministratie, fiscale zaken en bedrijfsadviezen bij ons in goede handen zijn. Uw  jaarrekeningen perfect opgesteld, of bijvoorbeeld uitgebreide startersondersteuning…bij Boekhouder Nieuwegein Officium Administratie B.V. vindt u al deze zaken onder één dak. Nu wij voor uw administratie zorgen, mag u zich bezig gaan houden met ondernemen. Dat is toch wat elke ondernemer het liefst doet?

Wat heeft Boekhouder Nieuwegein Officium Administratie B.V. u te bieden?

Onze uitgebreide diensten kunt u hieronder rustig doorlezen. Dan zult u zien waarom wij het ondernemen voor u willen vergemakkelijken.

 • Verkoop facturering
 • Financieel management
 • Complete boekhouding – administratie verzorgen
 • Salarisadministratie
 • Ondersteuning en beheer online-boekhouden
 • Debiteurenbeheer
 • Fiscale advisering
 • Detachering
 • Administratieve organisatie
 • Brede startersondersteuning
 • Jaarrekening, inclusief deponeringsstukken Kamer van Koophandel, Notulen Aandeelhoudersvergadering (AVA).

Bij Officium Administratie B.V. krijgt u ondersteuning en begeleiding bij het online-boekhouden

Boekhouder Nieuwegein

Niet iedereen kan en wil zijn boekhouding zelf doen, maar tegenwoordig zijn er perfecte boekhoudprogramma’s die dit zeker veel minder tijdrovend en gemakkelijker maken. Hoe wij dit voor u kunnen realiseren, is middels een aantal uitstekende, gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma’s. Wij wijzen u één van onze experts toe, die bij u op kantoor een programma zal installeren. Hierna leert u met zijn hulp met dit programma te werken. Wij werken met onder andere de volgende programma’s:

* Exact Online Boekhouden

Met Exact Online Boekhouden zult u volledige controle over zowel uw financiën als uw relatiebeheer krijgen. Exact Online Boekhouden is geïntegreerd met CRM (Customer Relationship Management). Dit is een programma dat u naadloze aansluiting op uw administratie zal verschaffen. Het zal u opvallen, dat het administratieve werk voorheen nooit zo gemakkelijk en overzichtelijk te doen was.

*Afas Online

Afas Online is een programma, dat u met plezier uw administratieve taken zal helpen uitvoeren. Wat wij voor u verzorgen is de inrichting van het programma we zullen u de nodige training verschaffen. Mocht u nou toch nog met vragen komen te zitten, dan zijn we uiteraard altijd bereid u hiermee te helpen.  Afas Online staat erom bekend dat het gebruiksvriendelijk en flexibel om mee te werken is. Bovendien ervaren wij, dat onze klanten de implementatiekosten er op korte termijn weer uithalen.

Vaste maand-abonnementskosten

Boekhouder Nieuwegein Officium Administratie B.V. kijkt bij nieuwe klanten altijd eerst, wat de te verwachten werkzaamheden zijn. Zodoende kunnen wij u precies vertellen wat uw maandelijkse kosten in het eerste boekjaar zullen zijn. Nu weet u precies waar u staat, en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Boekhouder Nieuwegein Officium Administratie B.V. heeft flexibele werktijden

Werktijden zijn vandaag de dag ook niet meer zoals het vroeger was. Mensen werken tegenwoordig op wisselende werktijden. Het is allemaal heel normaal geworden. Juist daarom bieden wij onze diensten aan, aangepast aan deze flexibele werktijden. Wij hopen u zo nog beter van dienst te kunnen zijn!