Officium Administratiekantoor verzorgt uw administratie in de breedste zin van het woord. Onze doelgroep is van de ZZP’er tot de MKB ondernemer met personeel.

Officium kan alle administratieve dienstverlening verzorgen voor onze klanten. En daar zijn we goed in. Vaak kunnen we u een scherp tarief aanbieden en u tevens veel administratief werk uit handen nemen. Gewoon omdat wij dit elke dag doen.

Zo kunt u zich richten op waar u goed in bent en ervoor zorgen dat uw medewerkers zich volledig kunnen richten op de werkzaamheden binnen uw bedrijf.

Wij werken met een team van vier medewerkers vanuit ons kantoor in Nieuwegein. Als u dat wil kunnen wij ook bij u op locatie komen. Persoonlijk contact en communicatie vinden wij belangrijk en daarom kunt u met vragen dan ook altijd bij ons terecht.

Wilt u een keer kennismaken of heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met John van den Heuvel of Michiel Verboom, zij staan u graag te woord.

Wilt u een keer kennismaken of heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers, zij staan u graag te woord.