Administratiekantoor Houten

Administratiekantoor Houten Officium Administratie B.V.

Administratiekantoor Houten Officium Administratie B.V. verleent alle administratieve diensten,die uw bedrijf nodig heeft. Dit houdt in, dat alle administratieve werkzaamheden door ons gedaan worden. Het is er afhankelijk van welke diensten u nodig heeft. Complete administratie,  fiscale zaken, salarisadministratie of een perfect opgestelde jaarrekening; ze zijn bij ons in goede handen. Ook uitgebreide startersondersteuning wordt door Administratiekantoor Houten Officium Administratie B.V. regelmatig aangeboden. En als u zich door ons laat ontzorgen op het administratieve vlak, mag u zich bezig gaan houden met datgene waar u het liefst mee bezig bent: ondernemen!

Welke diensten biedt Administratiekantoor Houten Officium Administratie B.V. u?

Hieronder kunt u onze diensten rustig even bekijken

 • Financieel management
 • Ondersteuning en beheer online-boekhouden
 • Complete boekhouding- administratie verzorgen
 • Debiteurenbeheer
 • Fiscale advisering
 • Salarisadministratie
 • Detachering
 • Administratieve organisatie
 • Brede startersondersteuning
 • Jaarrekening, inclusief deponeringsstukken Kamer van Koophandel, Notulen Aandeelhoudersvergadering (AVA).
 • Verkoop facturering

Administratiekantoor Houten Officium Administratie B.V. biedt begeleiding en ondersteuning bij online-boekhouden

Officium Administratiekantoor V2

Wij realiseren voor onze klanten online boekhouden middels een aantal uitstekende online boekhoudprogramma’s.  Wij zullen dit bij u installeren, en u trainen hoe u hiermee aan de gang kunt gaan. Vervolgens zult u ervaren dat de programma’s waar wij mee werken, tijdbesparend en gebruiksvriendelijk zijn. Wij werken met onder andere de volgende programma’s.

* Exact Online Boekhouden

Met Exact Online Boekhouden verkrijgt u de controle over zowel uw relatiebeheer als over de gehele financiële administratie. Exact Online Boekhouden heeft CRM (Customer Relationship Management). U kunt rekenen op volledige naadloze aansluiting op uw bestaande administratie. U zult ervaren, dat het doen van administratief werk online gemakkelijk en overzichtelijk is.

*Afas Online

Ook met Afas Online zult u met plezier uw administratieve taken uitvoeren. Nadat het programma door een van onze experts bij u in uw systeem gezet is, kunt u eigenlijk per direct aan het werk. U zult uitgebreid getraind worden om goed te leren hoe Afas Online werkt. En heeft u nou toch nog vragen? Dan zijn we uiteraard altijd bereid om uw vragen te beantwoorden. Afas Online zal u versteld doen staan hoe gebruiksvriendelijk en flexibel het is om mee te werken.

Vaste maandelijkse kosten

Hoe wij te werk gaan in het geval van nieuwe klanten? Wij komen bij u op de zaak kijken, en evalueren dan wat de te verwachten werkzaamheden zijn. Dan kunnen wij u exact vertellen, hoeveel uw maandelijkse kosten zullen gaan bedragen in het eerste boekjaar. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Administratiekantoor Houten Officium Administratie B.V. past zich op flexibele wijze aan uw werktijden aan

Omdat het werken op tijden buiten vaste kantoortijden tegenwoordig steeds vaker voorkomt, bieden wij onze diensten aan op een wijze die is aangepast aan deze flexibele werktijden. Wij willen u zo nog beter van dienst te zijn!