Boekhouder Utrecht

Boekhouder Utrecht Officium Administratie B.V.

Boekhouder Utrecht Officium Administratie B.V. maakt zich sterk voor starters, door ze een brede startersondersteuning te bieden. Wij verschaffen vele ondernemers in diverse branches een totaaloplossing voor hun financiële administratie. Tegen een concurrerende prijs, vinden wij zelf. Ondernemen is een kwestie van vooruitkijken. Welke ontwikkelingen zijn voor uw bedrijf van belang? Boekhouder Utrecht Officium Administratie B.V. staat klaar voor ondernemers in diverse branches van het MKB, tot en met 50 werknemers, ook zzp’ers behoren tot onze klanten. Wij zien graag dat onze diensten en adviezen het verlengstuk van uw bedrijf vormen.

Met een no-nonsense mentaliteit en veel enthousiasme staan wij voor u klaar

Hier ziet u waaruit onze dienstverlening voornamelijk bestaat:

 • Detachering
 • Jaarrekening, inclusief deponeringsstukken Kamer van Koophandel, Notulen Aandeelhoudersvergadering (AVA).
 • Complete boekhouding – administratie verzorgen
 • Administratieve organisatie
 • Verkoop facturering
 • Financieel management
 • Brede startersondersteuning
 • Debiteurenbeheer
 • Ondersteuning en beheer online-boekhouden
 • Fiscale advisering
 • Salarisadministratie

Boekhouder Utrecht Officium Administratie B.V. verzorgt actieve ondersteuning bij het online-boekhouden;

boekhouder Utrecht

Misschien wilt u zelf de boekhouding via het internet doen, dat kan. Maar misschien krijgt u liever een contactpersoon van Boekhouder Utrecht Officium Administratie B.V. toegewezen, die bij u op kantoor komt. Hij zal dan een boekhoudprogramma op uw computer installeren. Hierop volgend leert hij u perfect te werken met dit programma.Wij werken met onder andere de volgende boekhoudprogramma’s;

* Exact Online Boekhouden

Exact Online Boekhouden helpt u volledige controle over zowel uw financiën als uw relatiebeheer te krijgen. Exact Online Boekhouden is met CRM (Customer Relationship Management) geïntegreerd. Exact Online sluit perfect aan op uw bestaande boekhouding. En het zorgt voor volledige automatisering!

* Afas Online

Afas Online is een multifunctioneel programma, fantastisch om mee te werken. Wij verzorgen voor u de implementatie van het programma en u krijgt de nodige training.  Nadien kunt u bij ons terecht met uw eventuele gebruikersvragen. Het is een gebruiksvriendelijk en flexibel programma. De implementatiekosten zult u binnen de kortste keren weer terugverdienen.

Vaste maand-abonnementskosten

Boekhouder Utrecht Officium Administratie B.V. werkt met vaste maand-abonnementskosten gedurende het eerste boekjaar voor nieuwe klanten. Wij werken met concurrerende tarieven. Geen “uurtje-factuurtje”! Na het bepalen van de hoeveelheid werk, bepalen wij voordat wij bij u beginnen uw vaste maandbedrag. Zo heeft u hier een helder beeld over, en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan!

Flexibele werktijden

Vroeger waren kantooruren van 09:00 tot 17:00. Werd er later doorgewerkt, dan heette dat overwerk. Het is een bekend gegeven, dat werktijden vandaag de dag in beweging zijn. Waar de één ‘s ochtends vroeg al aan het werk is, komt een ander misschien juist later en werkt na kantoortijd langer door. Bij Boekhouder Utrecht Officium Administratie B.V. komen wij klanten tegemoet die flexibele werktijden hebben. Zo willen wij u nog beter van dienst zijn!