Als ondernemer bent u verplicht om btw aangifte te doen, ook wel aangifte omzetbelasting genoemd. Afhankelijk van de omvang van uw bedrijf zal dit per jaar, per kwartaal of zelf per maand moeten gebeuren. Wij van Officium administratie kunnen u deze taak volledig uit handen nemen en voor uw bedrijf de btw aangifte verzorgen.

Boekhouding

Officium heeft goed opgeleide boekhouders met vele jaren ervaring die u kunnen helpen met het bijhouden van uw boekhouding. Wanneer u gebruik maakt van onze diensten kunt u ervan op aan dat uw boekhouding op orde is en blijft.

- Uw boekhouding wordt altijd direct bijgewerkt
- Aangifte omzetbelasting juist en op tijd
- U kunt uw boekhouding langs brengen of (digitaal) opsturen en na verwerking weer ophalen
- Periodieke financiële rapportages zo vaak als u wil!

Btw aangifte

Om uw btw aangifte zo goed en volledig mogelijk te kunnen doen, is het belangrijk dat u uw volledige administratie op orde heeft. Het is van belang dat u al uw verstuurde facturen aan uw klanten en uw bonnen van aangeschafte producten of diensten inzichtelijk heeft. Ook hierbij kan Officium administratie u van dienst zijn. Wij zorgen ervoor dat uw administratie volledig op orde is en uw btw aangifte op tijd en volledig wordt ingediend bij de Belastingdienst.