Administratiekantoor Utrecht

Administratiekantoor Utrecht Officium Administratie B.V.

In het vakgebied van Administratiekantoor Utrecht Officium Administratie B.V. gaat het nog altijd om mensen. Servicegerichtheid en het leveren van toegevoegde waarde zijn bij Administratiekantoor Utrecht Officium Administratie B.V. vanzelfsprekend. U kunt bij ons rekenen op betrokken en gekwalificeerde mensen, duurzame informatietechnologie en opbouwende adviezen. Administratiekantoor Utrecht Officium Administratie B.V. staat klaar voor ondernemers in diverse branches van het MKB, tot en met 50 werknemers, en ook voor zzp’ers. Wij zien graag dat onze diensten het verlengstuk van uw bedrijf vormen.


Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat wij u bieden, is maatwerk. Uw administratie zal tenslotte tot een kloppende jaarrekening en winstaangifte moeten leiden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Detachering
 • Complete boekhouding – administratie verzorgen
 • Ondersteuning en beheer online-boekhouden
 • Financieel management
 • Debiteurenbeheer
 • Fiscale advisering
 • Jaarrekening, inclusief deponeringsstukken Kamer van Koophandel, Notulen Aandeelhoudersvergadering (AVA).
 • Salarisadministratie
 • Brede startersondersteuning
 • Administratieve organisatie
 • Verkoop facturering

Ondersteuning en beheer online- boekhouden

Administratiekantoor Utrecht

Administratiekantoor Utrecht Officium Administratie B.V. geeft dagelijks ondersteuning en beheer bij het zogenaamde online-boekhouden. In feite is dit de ideale manier voor ondernemers in zowel het MKB als voor zzp’ers om perfect overzicht te verkrijgen over de gehele administratie. De programma’s waar onder andere mee gewerkt wordt zijn:

* Exact Online

Exact Online geeft haar gebruikers realtime inzicht en complete controle over de gehele financiële administratie. Ook uw relatiebeheer wordt hierbij niet vergeten. Exact Online is namelijk met CRM (Customer Relationship Management) geïntegreerd. Indien u Exact Online gaat gebruiken, zult u zien dat de administratie naadloos op elkaar aansluit, alles geautomatiseerd is en dat u alles onder controle heeft.

* Afas Online

Afas is een multifunctioneel programma. Nadat wij  Afas Online bij u geïnstalleerd hebben, en u geleerd hebben hoe u ermee moet werken, zult u ontdekken dat dit een fantastisch programma is! Uw werk zal minder tijdrovend worden, en ook gemakkelijker en efficiënter gaan.

Vaste maand-abonnementskosten

Administratiekantoor Utrecht Officium Administratie B.V. werkt met concurrerende tarieven. U zult bij ons absoluut geen “uurtje-factuurtje”mentaliteit aantreffen. Bij nieuwe klanten evalueren wij de werkzaamheden, die gedaan zullen gaan worden. Aan de hand daarvan stellen wij een vast maand abonnementsbedrag in. Dit doen wij gedurende het gehele eerste boekjaar dat wij voor u werken. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verassingen te staan.

Onze flexibiliteit

Werken buiten kantoortijden, bijvoorbeeld ‘s ochtends wat vroeger of juist na kantoortijd nog wat langer doorwerken, is echt van deze tijd. De één werkt af en toe vanuit huis, de ander werkt wel de hele week op kantoor. Bij Administratiekantoor Utrecht Officium Administratie B.V. gaan we met deze ontwikkelingen mee. Heeft u ons nodig op andere uren dan tussen 09:00 en 17:00? U kunt er op rekenen, dat wij ons uiterste best zullen doen u hierin tegemoet te komen.