Administratiekantoor Nieuwegein

Administratiekantoor Nieuwegein Officium Administratie B.V. is al vele jaren werkzaam in de administratieve dienstverlening

Sinds vele jaren werkzaam in de administratieve dienstverlening, verzorgt Administratiekantoor Nieuwegein Officium Administratie B.V. detachering, de gehele financiële administratie voor bedrijven uit diverse branches in het MKB tot en met 50 werknemers. Dit doen wij uiteraard ook voor zzp’ers. Onze manier van werken met persoonlijke aandacht en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening stelt u als ondernemer in staat om passende keuzes voor uw bedrijf te maken.

Wat kan Administratiekantoor Nieuwegein , Officium Administratie B.V., voor u betekenen?

 • Detachering
 • Complete boekhouding – administratie verzorgen
 • Brede startersondersteuning
 • Administratieve organisatie
 • Verkoop facturering
 • Financieel management
 • Debiteurenbeheer
 • Fiscale advisering
 • Jaarrekening, inclusief deponeringsstukken Kamer van Koophandel, Notulen Aandeelhoudersvergadering (AVA).
 • Salarisadministratie
 • Ondersteuning en beheer online-boekhouden

Administratiekantoor Nieuwegein, Officium Administratie B.V., biedt ondersteuning bij het online-boekhouden

Administratiekantoor NieuwegeinMisschien wilt u zelf de boekhouding via het internet doen, dat kan. Het kan ook dat u het misschien prettiger vindt een contactpersoon toegewezen te krijgen, die bij u op kantoor komt. Deze contactpersoon zal dan bij u op kantoor een boekhoudprogramma installeren. Hij zal u volledig wegwijs maken hoe u hiermee moet gaan werken.Wij werken met onder andere de volgende programma’s.

* Exact Online Boekhouden

Exact Online Boekhouden helpt u volledige controle over zowel uw financiën als uw relatiebeheer te krijgen. Exact Online Boekhouden is met CRM (Customer Relationship Management) geïntegreerd. Het programma biedt u naadloze aansluiting en volledige automatisering!

* Afas Online

Afas is een multifunctioneel programma, en een fantastische manier van werken. Wij verzorgen voor u de inrichting van het programma, u krijgt de nodige training en we zijn er om al uw gebruikersvragen te beantwoorden. Het is gebruiksvriendelijk en flexibel. Bovendien heeft u de implementatiekosten er hoogstwaarschijnlijk op korte termijn weer uitgehaald.

Vaste maand-abonnementskosten

Administratiekantoor Nieuwegein, Officium Administratie B.V.,  werkt met vaste maand-abonnementskosten gedurende het eerste boekjaar voor nieuwe klanten. Wij werken met concurrerende tarieven. Geen “uurtje-factuurtje” mentaliteit. Na een evaluatie van de te verrichten werkzaamheden bij uw bedrijf, bepalen wij uw vaste maandbedrag. Zo heeft u een helder beeld over uw vaste maandbedrag en komt u niet voor onaangename verassingen te staan.

Flexibele werktijden

Het is een bekend gegeven, dat de werktijden tegenwoordig in beweging zijn. Waar de één ‘s ochtends om half acht al op kantoor is, komt een ander liever wat later en werkt na kantoortijden juist langer door. Juist daarom komen wij u graag tegemoet door ons flexibel aan te passen aan uw werktijden. Zo kunnen wij u van dienst zijn op een wijze die u het beste uitkomt!