Digitale samenwerking

Digitale samenwerking

Officium heeft voor haar dienstverlening gekozen voor de professionele online software van Nextens-Elsevier voor fiscale aangiften, Trifact365 en Afas online voor de digitale boekhouding.


Digitale aangifte inkomstenbelasting

Met een voor u ingericht portaal kunt u alle documenten voor uw aangifte inkomstenbelasting uploaden. Ook heeft u toegang tot uw fiscale archief met daarin de aangiften, handig als u deze nodig heeft!


Digitale boekhouding

Door deze digitale samenwerking met Afas en Trifact365 kunt u de gehele boekhouding digitaal aanleveren. Wij verwerken deze ook volledig digitaal zodat u geen papier meer hoeft te bewaren.


Mogelijkheden digitale boekhouding

- U krijgt een eigen e-mailadres waar u de in- en verkoopfacturen naartoe kunt sturen.
- U kunt een app krijgen (op uw mobiele telefoon) om daarmee bonnen in te scannen. In deze app worden al uw bonnen en facturen bewaard. Na inscannen kunt de bon weggooien!
- Directe bankkoppeling met de boekhouding zodat u ook bankafschriften niet meer hoeft te printen en op te sturen.

Levert u alles digitaal aan? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte met een vaste prijs per maand voor uw volledige digitale boekhouding.

Als u via ons een abonnement afsluit dan verzorgen we de volledige inrichting, de training en de gebruikersondersteuning voor de digitale boekhouding via Trifact365 en Afas en de bankkoppeling met uw bank.

Boekhouding (gedeeltelijk) zelf uitvoeren

Officium werkt alleen met Afas online small business voor de verwerking van de boekhouding. U kunt als klant ook toegang krijgen tot de online omgeving zodat u de boekhouding (gedeeltelijk) zelf kunt uitvoeren.

Afas online small business kunt u gebruiken voor :
• Financiële boekhouding
• Offertes maken
• Facturen maken en (digitaal) versturen
• Betalingsverkeer banken
• Aangifte btw
• Budgettering, kostenplaatsen en activa administratie