Boekhouder in Nieuwegein

Boekhouder in Nieuwegein

Wij staan voor u klaar met enthousiasme en een no-nonsense mentaliteit

Boekhouder in Nieuwegein Officium Administratie B.V. maakt zich sterk voor starters, door ze een brede startersondersteuning te bieden. Wij zien graag dat onze diensten en adviezen het verlengstuk van uw bedrijf vormen. Boekhouder in Nieuwegein Officium Administratie B.V. verschaft vele ondernemers in diverse branches een totaaloplossing voor hun financiële administratie. Tegen een zeer concurrerende prijs, vinden wij zelf. Ondernemen is een kwestie van vooruitkijken. Welke ontwikkelingen zijn voor uw bedrijf van belang? Boekhouder in Nieuwegein Officium Administratie B.V. staat klaar voor ondernemers in diverse branches van het MKB tot en met 50 werknemers, maar ook zzp’ers behoren tot onze vaste klanten.Boekhouder in Nieuwegein

Hieronder ziet u waar onze dienstverlening voornamelijk uit bestaat:

* Detachering

* Jaarrekening, inclusief deponeringsstukken Kamer van Koophandel, Notulen Aandeelhoudersvergadering (AVA).

* Complete boekhouding – administratie verzorgen

* Salarisadministratie

* Administratieve organisatie

* Verkoop facturering

* Ondersteuning en beheer online-boekhouden

* Financieel management

* Brede startersondersteuning

* Debiteurenbeheer

* Fiscale advisering

Boekhouder in Nieuwegein Officium Administratie B.V. verzorgt actieve ondersteuning bij het online-boekhouden;

Misschien wilt u zelf de boekhouding via het internet doen, dat kan. Maar misschien krijgt u liever een contactpersoon van Boekhouder in Nieuwegein Officium Administratie B.V. toegewezen, die bij u op kantoor komt. Hij zal dan een boekhoudprogramma op uw computer installeren. Hierna leert hij u perfect om te gaan met dit programma.Wij werken met onder andere de volgende boekhoudprogramma’s.

* Afas Online

Afas Online is een multifunctioneel programma, en bijzonder prettig om mee te werken. Wij implementeren het programma en dan leren wij u hier mee te werken. Nadien kunt u bij ons terecht met uw eventuele gebruikersvragen. Het is een gebruiksvriendelijk en flexibel programma. De implementatiekosten zult u binnen de kortste keren weer terugverdienen.

* Exact Online Boekhouden

Exact Online Boekhouden helpt u volledige controle over zowel uw financiën als uw relatiebeheer te krijgen. Exact Online Boekhouden is met CRM (Customer Relationship Management) geïntegreerd. Exact Online sluit perfect aan op uw bestaande boekhouding. En het zorgt voor volledige automatisering!

Vaste maand-abonnementskosten

Boekhouder in Nieuwegein Officium Administratie B.V. werkt met vaste maand-abonnementskosten gedurende het eerste boekjaar voor nieuwe klanten. Wij werken met concurrerende tarieven. Geen “uurtje-factuurtje” mentaliteit! Na het bepalen van de hoeveelheid werk, bepalen wij uw vaste maandbedrag. Zo heeft u een helder beeld over uw onkosten, en komt u niet voor onaangename verassingen te staan!

Flexibele werktijden

Vroeger waren kantooruren van 9 tot 5. Werd er later doorgewerkt, dan heette dat overwerk. Het is een bekend gegeven, dat werktijden vandaag de dag in beweging zijn. Waar de één ‘s ochtends vroeg al aan het werk is, komt een ander misschien juist later en werkt na kantoortijd langer door. Bij Boekhouder in Nieuwegein Officium Administratie B.V.. komen wij klanten graag tegemoet die flexibele werktijden hebben. Op deze wijze kunnen wij u van dienst zijn zoals het u uitkomt!