Accountant Houten

Accountant Houten

De Accountant Officium Administratie B.V. Houten . Voor de verzorging van uw complete boekhouding- administratie.

Accountant Houten Officium Administratie B.V. is een compleet administratiekantoor. Wij verzorgen voor onze klanten  de complete boekhouding- administratie.  Of het nu gaat om Online Boekhouden of Uitgebreide Startersbegeleiding, bij Officium Accountant Houten  vindt u dit allemaal onder één dak. Wij maken het voor onze klanten gemakkelijk om datgene te doen waar ze het liefst mee bezig zijn: Ondernemen!

Welke diensten heeft de Accountant van Officium Administratie B.V. Houten u te bieden?Administratiekantoor of accountant

* Een brede startersondersteuning

* Detachering

* Fiscale advisering

* Verkoop facturering

* Salarisadministratie

* Administratieve organisatie

* Ondersteuning en Beheer Online boekhouden

* Debiteurenbeheer

* Financieel management

* De verzorging van uw complete boekhouding  en administratie

* Jaarrekening, inclusief deponeringsstukken Kamer van Koophandel, Notulen Aandeelhoudersvergadering (AVA).

De Accountant van Officium Administratie B.V. Houten biedt u Online Boekhouden aan

Indien u dit wenst, kunt u middels een solide boekhoudprogramma Online gaan boekhouden. Wij zullen u een van onze experts toewijzen. Hij zal dan een voor u geschikt boekhoudprogramma implementeren bij u op kantoor. Hierna wordt u aangeleerd hoe het programma werkt. Wij werken met (onder andere) de volgende programma’s;

Exact Online Boekhouden

Exact Online Boekhouden verschaft u volledige controle over zowel uw financiële administratie als over uw relatiebeheer. Exact Online Boekhouden is met CRM (Customer Relationship Management) geïntegreerd. Een programma dat complete aansluiting biedt op uw bestaande administratie. U zult zien, dat boekhouden beduidend minder tijdrovend is en veel gemakkelijker dan voorheen.

Afas Online

Afas Online is een programma met veel functies, en een zeer prettige manier van werken. Uiteraard zullen wij uw eventuele gebruikersvragen beantwoorden. Afas Online is zeer gebruiksvriendelijk en tijdbesparend. De implementatiekosten heeft u er binnen no-time weer uitgehaald.

Gedurende het eerste boekjaar betaalt u een vast maandbedrag

De Accountant van Officium Administratie B.V. Houten rekent aan nieuwe klanten een vast maandbedrag gedurende het eerste boekjaar. Tegen concurrerende tarieven vinden wij zelf.  Nadat wij goed bekeken hebben wat de te verrichten werkzaamheden bij uw bedrijf zullen zijn, wordt er een vast maand-abonnementsbedrag voor het eerste boekjaar vastgesteld. Nu weet u waar u staat en komt u niet voor onverwacht hoge rekeningen te staan!

De Accountant van Officium Administratie B.V. Houten past zich aan uw flexibele werktijden aan

Zoals het vroeger was met betrekking tot de kantooruren en werktijden, zal het nooit meer worden. Bedrijven hebben tegenwoordig flexibele werktijden. En wij van Officium Administratie B.V. Houten passen ons graag aan. Zo kunt u gebruik maken van onze diensten op de tijd dat het u beter uitkomt! Wat u bij ons zeker niet zult aantreffen is een “uurtje-factuurtje” mentaliteit.